
スタンド
ソーシャルグッドロースターズのコーヒーは、
美味しさと安全性を追求するために
通常の何倍もの時間をかけ
人の手で丁寧につくられています。
自然の作物であるコーヒーの生豆を
人の手と目で丁寧に選別し、
焙煎には最高峰の焙煎機を導入、
仕上げには複数人でカッピングという方法で
味をチェックするなど、
手間暇を惜しまないことで
ここでしかつくれないコーヒーが生み出されます。 Social Good Roasters’ coffees are carefully produced by hand, taking many times longer than usual in order to pursue both taste and safety. The green coffee beans are carefully sorted by hand and eye, the best roasting machines are used for roasting, and multiple people check the taste by cupping. The result is coffee that can only be produced here.
ドリンク




HAND DRIP
ハンドドリップ
Hand Drip Coffee
・SOCIAL GOOD BLEND
・CHIYODA BLEND
・DECAF
・SEASONAL BLEND
・SOCIAL GOOD BLEND
・CHIYODA BLEND
・DECAF
・SEASONAL BLEND
HOT/ICE
HOT/ICE
500YEN
550YEN
MACHINE DRIP
マシンドリップ
MACHINE DRIP
HOT
300YEN
ESPRESSO
エスプレッソ
Espresso (coffee)
HOT
Single 300YEN
Double 400YEN
AMERICANO
アメリカーノ
AMERICANO
HOT/ICE
400YEN
CAFE LATTE
カフェラテ
Cafe Latte
HOT/ICE
500YEN
アクセス
〒101-0054
東京都千代田区神田錦町1丁目14-13
LANDPOOL KANDA TERRACE 2F
〒101-0054
KANDA TERRACE 2F, 1-14-13 Kanda Nishiki-cho, Chiyoda-ku, Tokyo
LANDPOOL KANDA TERRACE 2F
TEL 03-6811-0895
FAX 03-6811-0896
•都営新宿線/三田線/東京メトロ半蔵門線「神保町駅」徒歩6分
•都営新宿線「小川町駅」徒歩2分
•東京メトロ 丸ノ内線「淡路町駅」徒歩2分
•東京メトロ 千代田線「新御茶ノ水駅」徒歩2分
•JR /つくばエクスプレス/東京メトロ日比谷線「秋葉原駅」徒歩12分 Six-minute walk from Jimbocho Station on the Toei Shinjuku Line, Mita Line, and Tokyo Metro Hanzomon Line.
Toei Shinjuku Line: 2-minute walk from Ogawamachi Station
2-minute walk from Awajicho Station on the Tokyo Metro Marunouchi Line.
2-minute walk from Shin-Ochanomizu Station on the Tokyo Metro Chiyoda Line
12-minute walk from Akihabara Station on the JR/Tsukuba Express/Tokyo Metro Hibiya Line.

